Kuljetukset PK-seudulla

Kaikki nouto- ja jakelupalvelut kätevästi kauttamme
Kun tarvitset pääkaupunkiseudulla luotettavia ja laadukkaita kuljetuspalveluita, Optima Freight tarjoaa tarvitsemasi palvelut nopeasti ja edullisesti.

Korkeatasoiset kuljetukset pääkaupunkiseudulla

Korkean palvelutasomme taustalla on kattava yhteistyöverkosto sekä hyvä kommunikaatio, millä takaamme asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan palvelukokemuksen. Pitkän kokemuksemme turvin olemme optimoineet kuljetusratkaisumme mahdollisimman joustaviksi ja tehokkaiksi.

  • Monipuoliset kuljetuspalvelut. Kauttamme järjestyy kaikki nouto- ja jakelupalvelut yksittäisistä kirjekuorista kappaletavararahtiin.
  • Nopea & kustannustehokas. Operoimme päivittäin pääkaupunkiseudulla ja pystymme nopeasti sekä kustannustehokkaasti vastaamaan asiakkaidemme kuljetustarpeisiin.
  • Kattava yhteistyöverkosto. Tarkasti valittu kumppaniverkostomme varmistaa saman laadukkuuden ja tehokkuuden myös muualla Suomessa.

Hyvällä kommunikaatiolla säästöjä

Tiesitkö, että yleisin ongelma Suomen kuljetuksissa on se, että kuljetusliike ei tiedota asiakasta, mikäli lähetys ei olekaan samankokoinen kuin mitä kuljetusliikkeelle ilmoitettiin. Tästä syntyy asiakkaalle lisäkustannuksia, mutta niiden riskiä kyetään vähentämään hyvällä kommunikaatiolla:

  • Pyrimme selvittämään etukäteen lähettäjän kanssa vastaavatko lähetyksen tiedot (paino, kuutiot, mitat) ilmoitettuja.
  • Selvitämme onko lähetys valmis noudettavaksi välttääksemme turhia käyntejä.
  • Kuljettajamme tarkistaa aina lähetyksen kunnon ennen autoon lastaamista ja ilmoittaa mahdollisista vaurioista välittömästi asiakkaalle.