Lentorahti

Lentolähetykset ripeästi kaikkialle maailmaan
Kun aika on rahaa, lentorahti on oikea valinta. Koko maailman kattavan yhteistyökumppaniverkostomme avulla autamme järjestämään lentokuljetukset kätevästi ympäri maailmaa.

Miksi lentorahti on hyvä vaihtoehto?

Lentorahti on nopea, mukautettava ja kaikille mantereille ulottuva lähetysmuoto, joka sopii erityisen hyvin kiireellisille lähetyksille. Luotettavana AEO-toimijana (Tullin turvallisuustodistus) ja IATA:n jäsenenä (Kansainvälinen ilmakuljetusliitto) Optima Freight on kyennyt kokoamaan avukseen koko maailman kattavan yhteistyöverkoston, mikä takaa sinulle korkeimman mahdollisen palvelutason.

Mitä kuljetatte lentoteitse?

Kuljetamme lentoteitse melkein mitä tahansa. Myös multimodaalinen kuljetus eli lentorahdin yhdistäminen muihin kuljetusmuotoihin on meille mahdollista. Kysy rohkeasti lisätietoja alhaalta löytyvällä lomakkeella!  

Sopiiko lentorahti minulle?

Kyllä, jos haluat saada lähetyksesi perille nopeasti. Lentorahtipalveluiden ostaminen suoraan lentoyhtiöiltä auttaa meitä välttämään kolmannen osapuolen palveluita, mikä tarkoittaa merkittäviä säästöjä niin ajassa kuin rahassa.

Miksi valita Optima Freight?

Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaisen paketin, joka kattaa sekä lentorahti- että vientitullauspalvelut.

Erikoisosaamistamme ovat yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa järjestetyt viikottaiset lentotuontipalvelut Kauko-idästä:

  • Hong Kong / HKG (lähdöt PE-LA, EXW ja FOB)
  • Taipei / TPE (lähdöt PE-LA, EXW ja FOB)
  • Shanghai / PVG (lähdöt kerran viikossa, EXW ja FOB)

Kuljetusaika riippuen toimitusehdosta on noin 2-4 vrk. Otathan huomioon, ettemme kuljeta elintarvikkeita ja vaarallisia aineita.