Terminaalipalvelut

Kattavat palvelut tavarankäsittelystä raportointiin
Kustannustehokkaat ja kokonaisvaltaiset varastointi- ja terminaalipalvelut keskeisellä paikalla sijaitsevassa terminaalissa, joka on varustettu nykyaikaisella valvontajärjestelmällä.

Missä terminaalimme sijaitsee?

Terminaalimme, pinta-alaltaan noin 1500 m2, sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella. Sijainti on valittu huolellisesti lentorahdin käsittelyn tehostamiseksi, kuitenkaan muiden kuljetusmuotojen lähetyksiä unohtamatta.

Jotta lähetyksesi olisi siellä missä sen pitääkin olla

Terminaalissamme lähetyksesi on modernin videovalvontajärjestelmän sähköisen silmän valvonnan alla, mikä mahdollistaa asiakkaalle esimerkiksi oman lähetyksen lastauksen seuraamisen niin haluttaessa. Jokainen lähetys sijoitetaan tarkasti omalle paikalleen, joka ilmoitetaan varastokirjanpidossa, ja lähetyksillä on myös omat tulonumerot. Tämä mahdollistaa keräilyn, inventaarion tai saldolistan toimittamisen asiakkaalle nopeasti ja tehokkaasti.

Monipuolisia vaihtoehtoja varastointiin

Väliaikaisen tullivaraston pitäjänä voimme varastoida tullaamattomia lähetyksiä kahdenkymmenen päivän ajaksi – ei tuontitullausta, ei ALV- ja tullimaksujen sitomista. Tiloissamme on mahdollista järjestää myös tuotevarasto pidempää varastointiaikaa tarvitseville tullaamattomille lähetyksille, jolloin varastoinnilla ei ole aikarajaa.

Palvelemme asiakkaita aina tarvittaessa, myös viikonloppuisin.

Terminaalipalveluja lyhyesti

  • Rahdin tarkistaminen
  • Uudelleenpakkaaminen
  • Valokuvaaminen
  • Tarroittaminen
  • Lyhyet varastoinnit
  • Myymme myös monipuolisia ja laadukkaita pakkausmateriaaleja
 
1 / 3
 
2 / 3
 
3 / 3