Venäjän kuljetukset

Asiantunteva kumppani venäjän kuljetuksiin
Optima Freightilla on vuosien kokemus Venäjän-kaupasta. Erinomaisen paikallisosaamisemme, mikä koostuu sekä pitkällisestä asiantuntemuksesta että lukuisista yhteistyökumppaneista, takaa sinulle parhaan mahdollisuuden palvelukokemuksen.

Älä anna Venäjän säädösten yllättää

Venäjän tullin jatkuvat uudet ohjeistukset ja tiuhaan tahtiin muuttuvat tullilait asettavat omat haasteensa itänaapuriimme suuntautuville kuljetuksille, minkä takia alueella toimivalta logistiikkayritykseltä vaaditaan vankkaa paikallistuntemusta. Optima Freightin asiantuntijoilla on pitkä kokemus Venäjän erityispiirteistä ja rahdin käsittelystä: pystymme nopeasti ja vaivattomasti lähettämään lähetyksesi lähes jokaiseen Venäjän kaupunkiin.  

Niin pienet kuin suuretkin lähetykset Venäjälle

  • Kappaletavarat erikoisuutemme. Kappaletavarakuljetukset (LCL) Pietariin ja Moskovaan ovat erikoisaamisaluettamme.
  • Nopeat toimitusajat. Lähetys voidaan toimittaa Pietarin tulliterminaaliin 1-2 vrk:n ja Moskovan tulliterminaaliin 3-4 vrk:n sisällä sen saapumisesta Vantaan terminaaliimme.
  • Kätevä tuontitullaus. Mikäli kyseessä on tuontitullattava lähetys Venäjälle, voimme tarjota kyseisen palvelun kattavan yhteistyöverkostomme kautta.