Yritys

Optima Freight Oy – Kumppanisi kotimaassa sekä globaalisti

Optima Freight Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen, yksityinen ja riippumaton logistiikan edelläkävijä, joka työllistää tällä hetkellä 12 huippuammattilaista.

Uusi toimipisteemme Manttaalitiellä Vantaalla. 
1 / 2
Uusi toimipisteemme Manttaalitiellä Vantaalla. 
2 / 2

Osaamisemme sekä palveluvalikoimamme kattaa kaikki logistiikan osa-alueet ja henkilökuntamme auttaa sinua aina löytämään parhaat kuljetusratkaisut.

  • Pitkä kokemus logistiikasta. 103 henkilötyövuoden kokemuksella pystymme hyödyntämään syvällistä tietoa alueellisista erityispiirteistä ja tarjoamaan asiakkaille palvelun helpossa sekä tehokkaassa muodossa.
  • Riippumaton kotimainen. Asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoisista suomalaisista ja ulkomaalaisista asiakkaista. Lisäksi palvelemme neutraalina toimijana useita kansainvälisiä verkostoja. Yhteistyö, avoimuus ja ketteryys kuvaavat toimintatapaamme osuvasti. 

WWF yhteistyö

Optima Freight on WWF:n virallinen ystäväyritys, koska luonnon hyvinvointi lähellä sydäntämme. Tukemalla WWF:n toimintaa tuemme uhanalaisten lajien, kuten saimaannorpan, tärkeää suojelutyötä.

Arvot

Tutustu arvoihin, jotka toimivat yritystoimintamme perustana. Me uskomme rehellisyyden perivän maan, minkä takia kohtelemme asiakkaita, sidosryhmiä ja työntekijöitä korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti.

AEO

AEO-toimijana Optima Freight on sitoutunut yhdessä Tullin kanssa kehittämään ja varmistamaan toimitusketjun turvallisuutta eri vaiheissa. Asiakkaitamme tämä hyödyttää nopeutuneen tullauskäsittelyn muodossa.

Yrityspolitiikka

Yrityspolitiikkamme perustuu kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen sekä määräysten tunnolliseen noudattamiseen. Arvoihin pohjautuvan toiminnan tuloksena on paitsi laadukkaita palveluja, mutta myös eettisesti kestävää yritystoimintaa.

Sopimusehdot

Lue lisää Optima Freightin sopimusehdoista, jotka helpottavat logistiikkapalveluiden hankkimista. Säästät aikaa ja vaivaa, kun sopimukset perustuvat yhteisiin pelisääntöihin.