WWF yhteistyö

Tuemme ylpeästi saimaannorpan suojelua

Optima Freight on WWF:n virallinen ystäväyritys, koska luonnon hyvinvointi lähellä sydäntämme. Tukemalla WWF:n toimintaa tuemme uhanalaisten lajien, kuten saimaannorpan, tärkeää suojelutyötä.

Mikä on WWF:n ystäväyritys?

WWF:n ystäväyritys on yritys, joka on sitoutunut tukemaan WWF:ää vuosittaisella lahjoituksella. WWF työskentelee luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi ja ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi mm. suojelemalla Itämerta ja kaikenlaisia eläimiä tiikereistä norppiin. Ystäväyritykseksi hyväksytään ainoastaan sellaisten toimialojen yritykset, joiden toiminta ei ole ristiriidassa WWF:n suojelutavoitteiden kanssa.

Miten ystäväyritysten tuki auttaa?

  • Pitkäjänteistä työtä lähellä ja kaukana: Ystäväyritykset tukevat pitkäjänteistä työtä luonnon hyväksi kotimaassa ja ulkomailla.
  • Konkreettisia tuloksia: Esimerkiksi saimaannorppien kanta on saatu kasvuun, norsunluutehtaita on suljettu Kiinassa ja Bhutanin kansallispuistossa tuplattiin tiikerien määrä kuudessa vuodessa.
  • Vastuullista varainkäyttöä: Noin 80 % varoista käytetään luonnonsuojelutyön tarpeisiin ja noin 20 % varainhankintaan, raportointiin ja hallintoon.

 

Lisätietoja WWF:n sivuilla: www.wwf.fi