Yrityspolitiikka

Yrityskulttuurilla vastuullisuutta logistiikkaan

Yrityspolitiikkamme perustuu kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen sekä määräysten tunnolliseen noudattamiseen. Arvoihin pohjautuvan toiminnan tuloksena on paitsi laadukkaita palveluja, mutta myös eettisesti kestävää yritystoimintaa.

Arvoista yrityspolitiikkaa

Meidän mielestämme yrityspolitiikan tulee perustua yrityksen arvoihin. Yksityisenä ja suomalaisena logistiikka-alan edelläkävijänä Optima Freight on aina pyrkinyt luomaan ja ylläpitämään vastuullista yrityspolitiikkaa, jotka ilmentävät arvojamme mahdollisimman hyvin.

  • Vastuunkantaja: Vastuumme tiedostavana yrityksenä pidämme huolen, että asiakkaamme saavat laadukasta palvelua, sidosryhmämme luotettavan kumppanin, henkilökuntamme erinomaisen työpaikan ja yhteiskunta työllistävän veronmaksajan.
  • Määräykset ovat tehty noudatettaviksi: Toimintaamme sääntelee lukuisat viranomaisten määrittämät lait ja asetukset, joiden syvällinen tuntemus on osa ammattitaitoamme. Noudatamme toiminnassamme myös Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisiä määräyksiä (PSYM 2010) sekä kansainvälisten kattojärjestöjen ohjeita ja määräyksiä. Tullin AEOF-toimijana Optima Freight toimii läheisessä yhteistyössä viranomaisten kanssa.